Gennem flere år har jeg haft - og har stadig - en webshop Seksualprodukter.dk, der i den nærmeste fremtid vil gennemgå store ændringer.


Vi arbejder intenst på at ændre både udseende og minimere antal viste produkter i shoppen.


Fremadrettet vil jeg skærpe målgruppen og dennes incitament til at indkøbe gennem Hjælpemiddelskonsulenten.
Det vil stadig være muligt for den private kunde at handle ud fra lyst og pludselige indfald; alle er hjertelig velkommen!

I mit fokus derimod henvender jeg mig til såvel private som offentlige sundhedsfaglige aktører i forhold til de enkelte klient-segmenter.

Ligeså henvender jeg mig til private personer med såvel små som komplekse behov for et særligt seksualprodukt eller -hjælpemiddel og hvad end indkøbet er brugerbetalt eller bevilget af sagsbehandler. 


Salg af produkter

♦  Der vil fremover være væsentlige færre produkter på shoppen, så i øjeblikket sælges der KRAFTIGT ud

♦  Der kan STADIG handles direkte på Seksualprodukter.dk

♦  Der kan også handles i mit Showroom på Vesterlundvej 94, Thyregod. Her finder du OGSÅ gode tilbud.

♦  Jeg åbner gerne dørene for salg; dog ALTID kun efter nærmere aftale


Ønsket om denne forandring har været længe undervejs og af grunde kan nævnes:

 • Kendskabet til DEMO & DIALOGBOXEN skal udbredes væsentligt.
  Det er et fantastisk godt produkt med et enormt stort potentiale for såvel formidler som borger.
  Jeg konstaterer igen og igen at for få institutioner kender til konceptet og at de der gør, kører programmet langt mere analogt end hensigten fra min side er.

 • Jeg oplever en naturlig modstand på at tage min rolle som Hjælpemiddelskonsulent seriøst, når jeg samtidig har ”for mange varer på hylderne”.
  Jeg er først og fremmest rådgiver og produktsalg har i mit regi blot været en ekstra kundeservice.
  Fører denne til at jeg ufrivilligt klassificeres som ”grossist” før ”konsulent”, så prioriterer jeg min tid (=liv) forkert.

 • Jeg vil frigøre ressourcer til at produktudvikle nye (eller videreudvikle på eksisterende) seksualprodukter, når et behov er meget specifikt.
  Det er så berigende for mig at deltage i projekter af den karakter og jeg kan mærke, at jeg har lyst til meget mere samarbejde i den retning.

 • Der skal findes væsentlig mere tid og overskud til at udvikle på mine kurser, lige fra Tema Cafè og til længerevarende undervisningsforløb.
  Tilbud til såvel hele institutioner, selvstændige fagpersoner, klienter og pårørende.

 • Jeg vil finde tid (=ro) til færdiggørelsen af mine bogprojekter. Det der med bare at blive ved med at gemme det i skrivebordsskuffen, fungerer ikke for mig længere.

 • Helt lavpraktisk oplever jeg desværre også, at fagpersoner ikke kan logge ind på Seksualprodukter via deres arbejdscomputer.
  Det skyldes, at der ud fra en algoritme er opsat spærring til alle de hjemmesider, der kan minde det mindste om SEX. Derfor vil den nye shop også få tilnavnet HJMKshop.dk.

​.