Bare spør ‘løs …   Der holdes pause indtil videre 

Formålet med at afholde Tema Caféen er at skabe og frirum hvor seksualvejledere og andre relevante fagpersoner kan mødes og inspirere hinanden i deres arbejde med at (gen) skabe og godt seksualliv for personer udfordret med et fysisk eller psykisk handikap.

Indholdet i Tema Caféenformer vi sammen ud fra dagens aktuelle behov. ​Måske du har brug for, vi taler om relevante hjælpemidler til en konkret case fra din arbejdsplads? ​Måske deltager du med ønsket om at høre generelt nyt om aktuelle og brugbare seksualprodukter og- hjælpemidler til gavn for dit arbejde. Der er opdateringer på produktområdet hver eneste dag og vigtig viden ender desværre med at gå tabt – netop fordi denne platform mangler

Jeg har som hjælpemiddelskonsulent altid så meget på hjertet, som jeg brænder for at give videre til fagpersoner for hvem behandling, pleje og omsorg er en central dels af deres arbejde.

Send mig endelig en mail hvis der er et helt konkrete emne du gerne vil have vi skal tale om. 

Prisen for en både hyggelig og indholdsrig eftermiddag i Tema Caféen koster 65 kr. pr personDer serverer naturligvis både kaffe og the undervejs.Adressen er Vesterlundvej 94, 7323 Thyregod, Give

Vælg den ønskede dato. Der kan tilmeldes flere personer samtidig. Betaling med MobilePay eller kort. Ønskes betaling via EAN nummer skal du istedet kontakte mig. 

Mere info:

Tavshedspligt i Tema Caféen Hvad der bliver talt om ved arrangementerne, er naturligvis underlagt almindelige regler for tavshedspligt. Det gælder såvel for sager delt med hinanden som for den spontane dialog, der naturligt opstår heraf. Tid og sted for Tema CaféenDet er planlagt til at være den 2. tirsdag i hver måned fra kl. 16 til 18. Kom de dage du kan, har tid og lyst. Er det nødvendigt for dig at komme senere eller gå tidligere på den enkelte dag, er det selvfølgelig okay. ​Der er næppe tvivl om, når alle parter får mest ud af et sammenhængende møde, såvel og kontinuerligt forløb. Varianter af Tema CafèEr der med tiden brug for også ved afholdelse arrangementet og anden ugedag / bande, er dette enkelt funktion.Alle tænkelige forslag er velkomne.

AfmeldingVed afmelding refunderer beløbet ikke, men afmelder du rettigheder (senest dagen før), tilbydes du en fribillet til et senere arrangement

Fristen til tilmelding er altid dagen før arrangementet. Uden aktivt tilmeldte gæster v. deadline tillader Jeg mig retten til at aflyse arrangementet uden anden varsel.