Bare spør' løs...

Formålet med at afholde Tema Caféen
er at skabe et frirum hvor seksualvejledere og andre relevante fagpersoner på jævnlig basis kan mødes og inspirere hinanden i deres arbejde med at (gen)skabe et godt seksualliv for personer udfordret med et fysisk eller psykisk handicap.

Indholdet i Tema Caféen
former vi sammen ud fra dagens aktuelle behov. Måske vil du brug for, at vi taler om relevante hjælpemidler til en konkret case fra din arbejdsplads? Måske har du mere lyst til at blive inspireret af de andre, der har tilmeldt sig Tema Caféen? Lytte til deres spørgsmål og måske være den, der kan hjælpe dem videre ved at dele ud af dine erfaringer? 


Måske deltager du i ønsket om at høre generelt nyt om aktuelle og brugbare seksualprodukter og -hjælpemidler til gavn for dit virke? Der er opdateringer på produktområdet hver eneste dag og vigtig viden ender desværre med at gå tabt – netop fordi denne platform mangler!
Jeg har som hjælpemiddelskonsulent altid så meget på hjertet, som jeg brænder for at give videre til fagpersoner for hvem behandling, pleje og omsorg er en central dels af deres arbejde.

Tavshedspligt i Tema Caféen
Hvad der bliver talt om til arrangementer, er naturligvis underlagt almindelige regler for tavshedspligt. Det gælder såvel for cases delt med hinanden som for den spontane dialog, der naturligt opstår heraf.


Tid og sted for Tema Caféen
Det er planlagt til fast at være den 2. tirsdag i hver måned fra kl. 16 til 18. Kom de dage du kan, har tid og lyst.
Er det nødvendigt for dig at komme senere eller gå tidligere på den enkelte dag, er det selvfølgelig okay. Der er næppe tvivl om, at alle parter får mest ud af at et sammenhængende møde, såvel et kontinuerligt forløb.
Er der med tiden brug for også at afholde arrangementet en anden ugedag/tidspunkt, er dette bestemt muligt.
Alle tænkelige forslag, tips og tricks er mere end velkommen…

Adressen er Vesterlundvej 94, Thyregod, 7323, GivePrisen for en hyggelig eftermiddag i Tema Caféen
Det koster faktisk kun 65 kr. og der serveres naturligvis kaffe eller the undervejs.
 
Ved afmelding refunderes beløbet ikke, men afmelder du rettidigt (dvs. senest dagen før), tilbydes du en fribillet til et senere arrangement. 

Praktiske detaljer om tilmelding:

  • Arrangementet er oprettet som en vare du lægger i kurv via min webshop, Seksualprodukter.dk
  • Du kan tilmelde 1 eller flere personer


OBS! Fristen for tilmelding er altid dagen før arrangementet. Uden aktivt tilmeldte gæster v. deadline tillader jeg mig retten til at aflyse arrangementet uden yderligere varsel.