Målgruppe - dialog og vidensopdatering

Hvem er du? Et relevant spørgsmål i forhold til, hvad jeg kan hjælpe dig med…
Jeg forestiller mig, at du er en fagperson inden for områder som sundhed & behandling, pleje & omsorg.

hvordan håndterer vi på afdelingen seksuelle udfordringer
  • Måske har du din daglige gang blandt borgere og oplever hjerteskærende udtryk for frustration over et ufrivilligt singleliv eller et besværet kærligheds- og seksualliv?
  • Måske er du efteruddannet i seksualvejledning og sexologi og har i den forbindelse løbende dialog med borgere omkring forståelsen af krop, psyke og seksualitet?
  • Måske er du tilknyttet en arbejdsplads, hvor både du og dine kollegaer gerne selv vil ”klædes på” i forståelsen for aktuelle produktmuligheder og tilbud omkring seksuallivet hos borgeren?
  • Måske har I allerede etableret jeres bud på en Demo- og Dialogkuffert og nu blot på udkig efter en opdatering? Eller måske skal den nu opbygges og ønsker i den forbindelse et professionelt afsæt?

Under alle omstændigheder er du kommet til rette sted!

Uanset om dit virke er behandling & klinisk sygepleje, social- & sundhedshjælp eller specialpædagogisk omsorg og pleje, så er den professionelle dialog med borgeren omkring seksualitet og seksualliv nødvendig.

I den dialog ligger også viden om & forståelse af, hvilke hjælpemidler der kan og bør bringes i spil… samt hvornår et seksualprodukt blot vil være unødvendig ”støj” i arbejdet for borgerens trivsel.

Ligeså ”trækker dialogen tråde” til pårørende, til patientforeninger og andre relevante interessenter i forhold til borgeren. En kompleksitet der sjældent lader sig afdække helt og tydeligt på en gang.

Lad mig hjælpe dig videre med en ærlig og kompetent vejledning;

sammen finder vi ind til kernen af dit behov, hvad end det er viden, produkter (præsenteret på min webshop) eller løsninger, du umiddelbart søger…

" Jeg fik dig anbefalet med navn og nummer fra Vesthimmerlands Kommune. Det er Eriks hjem kommune og derfor der jeg henvendte mig. I forhold til mit udbytte af samtalen må jeg sige, at det var fantastisk. Jeg synes du var super professionel og virkede meget kompetent. Jeg følte mig taget seriøst, samt at du gav mig et godt fagligt modspil. Jeg har kun rosende ord til dig."
helle
Lene Jørgensen
SoSu ass., Havglimt