Om Helle Koldsø, professionel Hjælpemiddelskonsulent...

​... med speciale inden for rådgivning om brugen af seksuelle hjælpemidler – og produktudvikling af specifikke seksuelle hjælpemidler.

Etik og moral.

Nogle selvstændige har særligt fokus på eksamensbeviser og titler for at bevise deres værd. Andre fortæller om familieliv, interesser og hobbies for hellere at belyse personlig og karakter.
Spørgsmålet er, hvad der er mest givtigt at gøre i ønsket om at indgyde tillid og tryghed og svaret ligger nok et sted midt imellem. Når alt kommer til alt handler det om give dig en oplevelse af, at du er kommet til rette sted, rette fagperson og rette medmenneske i forhold til dig og din person.

Nuvel, jeg ønsker at du som læser skal vide, at jeg er samvittighedsfuld. Jeg har som menneske en holdning om, altid at være mod andre som jeg gerne selv vil behandles. Jeg er oprigtig og bundløs ærlig i såvel privatliv som arbejdsliv. Jeg er empatisk og har nemt ved at sætte mig ind i andres situation på godt og ondt. Jeg glæder mig over andres glæde og sørger over andres sorg. Jeg har en stærk intuition og mærker derfor ubalancer, længe før de bliver italesat.

At beskrive sig selv er sjældent let, for hvor skal man have sit fokus. Hvem spørger og i hvilket ærinde?


Alt sammen umiddelbart gode egenskaber, men gennem et langt liv har jeg på den hårde måde lært at det er slidsomt at være følsom – hvilket er min helt personlige kamp og udfordring!

Kort sagt, som selvstændig konsulent er privatliv og arbejdsliv svær at adskille. Det ligger dybt i min DNA at hjælpe dem der har det det svært. De der er udfordret på krop og sjæl! At bistå med viden og engagement på et område omgærdet af så mange tabuer som kun seksualitet synes at være, motiverer mig yderligere.

Som Autoriseret Specialist i Sexologisk Rådgivning og samtidig hjælpemiddelskonsulent med 25 års professionel erfaring med markedet af seksualprodukter arbejder jeg i krydsfeltet mellem ”high brow” og ”low brow”. Jeg kender nicherne og kan se detaljerne, hvilket er til din fordel i ønsket om kvalitativ bistand

Mvh.Sygeplejerske Eva Damsgaard
Jeg har et rigtig godt samarbejde med Helle Koldsø.
I min undervisning af elever i alderen 15-20 år er der rigtig mange spørgsmål omkring seksuelle hjælpemidler og glidecremer. Helle er altid saglig og meget vidende omkring de emner jeg har haft brug for hjælp og viden til.
Jeg uddeler altid et visitkort til Helles hjemmeside og eleverne er flittige bruger af hjemmesiden.
Ligeledes har jeg flere gange undervist udenlandske kvinder – også kvinder der er omskåret.
Her har de været meget, meget interessere i Helles vareprøver af glidecremer.
Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Helle