Hvad skal jeg egentlig bruge en Demo & Dialogbox til?

Som navnet antyder; demonstration af relevante og gavnlige seksualprodukter i forhold til den ønskede målgruppe.

Jeg sætter med mine forslag så at sige rammen op for dialog omkring behov og muligheder.

Formen bør så vidt muligt være din egen. Jeg ønsker at ikke Demo & Dialogboxen skal være dikterende, men tværtimod opfordre til nysgerrighed og læring.

valg ved demo og dialogbox

Jeg har allerede en demokuffert med varieret indhold, så behøver jeg vel ikke mere?

Måske ikke, men jeg tvivler…Afhængig af alderen på seksualprodukterne, kan det give god mening med eventuelle udskiftninger eller supplementer.

Noget er måske udgået af produktion og kan derfor slet ikke længere skaffes om borgeren måtte ønske dette (med forvirring og skuffelse til følge).

Andet er måske ”overhalet” af bedre og mere innovative produkter i forhold til design, teknik og materialevalg. Jeg har som hjælpemiddelskonsulent ”fingeren på pulsen” både i forhold til generelle og speciallerede løsninger.

" Jeg har kendt Helle Koldsø siden 2008, både som medlem af Foreningen for Dansk Sexologi ( DACH),og under hendes udddannelse til specialist i sexologisk rådgivning, hvor jeg har undervist hende.Helle lavede som afslutningsopgave et meget smukt ringbind med forskellige former for seksuelle hjælpemidler, med en sober og professionel vejledning i et let forståeligt sprog til mulige brugere.Jeg har altid været glad for og tryg ved at henvise klienter til Helle Koldsø, hvis der var brug for seksuelle hjælpemidler, fordi jeg har vidst at klienterne her ville få den vejledning de havde brug for."
helle
Hanne Risør
Specialist i klinisk sexologi og overlæge ved Sexologisk regionsklinik, Roskilde